Snöröjning av villauppfarter Sävast och Bodsvedjan

Nu är det dags att boka snöröjning inför den kommande vintersäsongen 2020-2021. NH Service erbjuder, liksom de 8 senaste åren, snöröjning i första hand i Sävast och Bodsvedjan med omnejd.

Vi tar bort er plogkarm och röjer er uppfart efter det att er villagata har plogats.

För uppfart och plogkarm betalar ni endast 2850 kr (efter RUT-avdrag) för hela säsongen. Priserna avser "vanlig" villauppfart (2bilar), större uppfarter eller områden offereras.

OBS! Tjänsten börjar 1:a December 2020 och pågår till 31:a Mars 2021, Varför? Jo därför att tjälen gärna skall fått bita sig fast, det blir helt enkelt bättre för er kunder med mindre grästuvor gårdsgrus osv som får en chans att hinna frysa..

Har ni fler funderingar? ring oss  070-6399027

*Snön från er uppfart och plogkarm ska placeras på er tomt/mark.

*Inga hinder får finnas, varken på gatan eller på uppfarten.

*Har ni något ömtåligt vid uppfarten, t.ex. kantsten eller buskar, ska detta märkas ut med plogkäppar.

*Snö från takskottning/takras kommer inte att tas bort under ordinarie plogsväng. Det beställs separat och ingår inte i kostnaden för plogning av uppfarten.

*Vi börjar snöröja privata uppfarter/plogkarmar från den 1:a December till 31:a Mars.

*Ni får en faktura i brevlådan med förfallodatum den 30 november, om inte annat är överenskommet. Om ni har fullt utnyttjat RUT-avdrag för 2020 kan fakturan skickas i början av 2021.

*Vänta inte med att beställa snöröjning. Det är viktigt för oss att veta hur många kunder vi har, så att vi kan planera plogsvängen. Vi har ett begränsat antal kunder vi kan åta oss.

*När villagatan har plogats röjer vi. Dock kan vi inte vara överallt samtidigt, direkt efter gatuplogningen, eftersom vårt plogområde tar upp emot 12 timmar att röja.

Boka i första hand via formulär  och uppge namn, adress, personnummer samt telefonnummer. Meddela även vilket underlag ni har på uppfarten.

Sandning/halkbekämpning samt takskottning kan också erbjudas. Pris offereras separat.

Har ni frågor är ni välkomna att maila eller ringa 070-639 90 27 alla dagar mellan kl 08.00-16.00.